Supersunne spinatpannekaker som smaker digg

Skeptisk til grønne pannekaker? Vel, ikke etter du har smakt disse <3

Ved å tilsette spinat i røra får du ekstra næringsrike pannekaker, i tillegg til at de ser skikkelig freshe ut. Ja til pannekaker til middag!

 

GLUTENFRIE SPINATPANNEKAKER
4–5 pannekaker

DU TRENGER:
Røre:
2 egg
2 dl bokhvetemel
4 dl vann
2 håndfuller spinat
1 ss finhakket timian
1 klype salt

Fyll:
Grov sennep
Aubergine
Fersk mozzarella
Cherrytomater
Rucola
Svart pepper
Frisk timian

SLIK GJØR DU:
Røre:
Bland alle ingrediensene godt i en blender eller food processor til en helt klumpfri røre. La den stå i kjøleskapet i ca. 30 minutter før du steker pannekakene. Blir røra veldig tjukk når den har stått litt, spe på med litt ekstra væske. Stek med olivenolje til pannekakene er gylne på begge sider.
Fyll:
Stek aubergineskivene myke først i stekepanna eller ovnen. Legg fyllet i pannekakene og brett sammen. Stek i ovnen på 200 °C i 10–15 minutter til osten har smeltet.

 

TIPS!
Pannekakene er også supre å ha med kalde i matpakka, uten at de har vært stekt i ovnen. Smør med ditt favorittpålegg, så har du en god og mettende lunsj!

 

Oppskriften er laget av Mia Eckhoff og Irina Smit, og bildet er tatt av Linda Krabberød.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg