Dette gjorde meg flau

Det Nye har nok en gang kommet med den store Usminka-utgaven, noe som har blitt en tradisjon de siste årene. Hele utgaven er totalt usminka og uretusjert. Kult, ikke sant?

Dette fikk meg til å reflektere over egen sminkebruk. Jeg ser på ingen måte på meg selv som en jåledukke, men jeg må innrømme at jeg føler meg hakket freshere med litt ekstra farge på brynene og ørlite solpudder i kinnene. Det er ikke mye som skal til før jeg føler meg bra, men det er fortsatt noe.

Er det rart? Det politiske korrekte er å si at jeg ikke bryr meg om sminke i det hele tatt, og føler meg like bra uten som med. I dag skal man helst ikke bry seg om hva andre synes og tenker uansett. Faktum er at jeg blir i bedre humør av å føle meg bra, og det gjør jeg etter en pitteliten touch brynsblyanten min fra H&M og solpuddetret mitt fra Bareminerals. Og det viktigste er jo å føle seg bra, er det ikke?

Likevel må jeg innrømme at jeg ble en smule pinlig berørt på trening her om dagen. Etter en svett økt på tredemølla hadde jeg denne svetteflekken under haka … Lol! Jeg var kjapp med å hive en genser over slik at ingen så det. Noen ville sikkert ha gått over trynet med en våtserviett i forkant av økta (ja, jeg kom rett fra jobb, der sminker jeg meg som regel litt mer). Vel, jeg gjorde obviously ikke det.

Trener du med eller uten sminke? Jeg vil vite ditt syn på dette!

Smelt … Emma Ellingsen ser flawless ut på siste cover av Det Nye <3 Jeg er så stolt av å være en del av redaksjonen!